Büyükyıldız Ortaokulu

WEB https://buyukyildizortaokulu.meb.k12.tr
Adres : BÜYÜKYILDIZ KÖYÜ BAHÇELİEVLER MEVKİİ CUMHURİYET SK. BÜYÜK YILDIZ ORTANOKULU BLOK NO: 65 MERKEZ / TOKAT
VİZYON : Büyükyıldız Ortaokulu Olarak Hedefimiz, Ortaokulun Bütün Kademelerinde Sağladığımız Eğitimle, Güçlü Bir Kimliğe Sahip, Başarıyı Hedefleyen, Yenilikçi, Yaratıcı, Lider Olabilen, Toplum Tarafından Takdir Edilen, Türk Kimliğine Sahip Olduğu Kadar Dünya Vatandaşı Niteliklerine Sahip Olan, Atatürk İlke ve İnkılaplarına Bağlı, Ahlaklı Gençler Yetiştirmektir.
MİSYON : Öğrencilerimizin mutluluğunu ve ruhsal gelişimlerini ön planda tutarak, öğrencilerimizin aile, toplum ve vatanlarına bağlı, çok çalışmaya hazır, ahlaklı, öz güven ve sorumluluk sahibi insanlar olarak yetişebilmeleri için sıcak bir ortam sağlamak, eğitime-öğretime göre öncelik vererek, öğrenciler, okul idaresi, öğretmen ve veliler arasında sıcak ve yapıcı bir diyalog geliştirmek, öğrencilerin ders dışı etkinliklere katılımını sağlamak ve yaygınlaştırmak; önde gelen hedeflerimizdendir.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Tam Gün Öğretim